Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARANNAN DAG

varannandagsväder

varannandagsman

och varje dag vaknar jag sju

på gatorna blänger vi

surt på varann

för regnväder hatar vi ju

 

 

där lyser ett rapsfält

i klaraste gult

det lyser i opposition

mot allt som är dystert

och tröttsamt och fult

och för en poetisk person

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-23 15:01



Bookmark and Share


  Anna*
Det stabila är att föredra men just nu ser det ut precis så. Applåderar din skickligt rimmande text
2011-06-25

  © anakreon VIP
Snygg, talande bild
i välrimmad form.
Calle
applåderar
2011-06-24

  mare VIP
Rapsfält är vackert, och även regn, men inte för mycket av det ;)
2011-06-24

  anits VIP
ja, det har verkligen varit varannan dags
väder nu
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP