Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna härliga tid som är just nu, gör ett försök med denna vår vackra blomma så här i Midsommartid


Dalarnas landskapsblomma (100-tecken)

Klockan

på ängen i sommartid

Klingande

toner i underbart

blått

Ur

Juninatts magi

Slår

välkända slag i Dalom.

110623




Bunden vers av sajo
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-23 15:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Finfin - två gånger i livet har jag besökt Dalarna, glömmer ingendera...
2011-06-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo