Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din vinglande blick

Genom dina ögon
Vilsna aggressioner vandrar

Ur undrande steg
stiger en självömkan som belamrar

Från dina vackra ögon
sträcker sig en glimt av

det där jag inte kan få nog av


Mot himlens glittrande gap




Fri vers av MyyM
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-13 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM