Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontorsråtta



Scenkväll hennes tid
är nu strålkastarljuset
döljer skuggorna
osynlig dagtid dansar
balens drottning för en kväll




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-24 11:08



Bookmark and Share


  filosofian
I sitt rätta forum blommar man upp.
2011-06-24

  lodjuret/seglare VIP
just så, kort skuret
spartanskt och fullgott
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP