Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLISER

du drunknar i brunst

du topprids av njutningsdjävulen

du kittlas av kättja

tänker på vad som händer sen

du sugs in i svarta hål

i din singularitet

du tillber en grym idol

utan nån barmhärtighet

 

 

att lagens förbannelse

är en verklighet vet du

du upplever sanningshalten

i romarbrevet sju

ditt känsliga luktorgan

sniffar venus utan päls

och allt runtomkring på stan

verkar avlöpa på räls

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP