Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMA VÄG I SOL

samma väg i sol

lyfter upp

stiger med mig

samma väg i sol

dyker upp

och säger hej

backe upp och ner

dalar höjs

höjder sänks ner

jämna Du min väg

smörj hjärtats blick

så att jag ser

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-06-24 13:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemods vackert
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP