Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERBAL KOMBATTANT

verbal kombattant

stridsberedskapen konstant

oralt obstinat

i en stat av tjat och hat

när tidernas tand

tuggat sönder legoland

får jag ta mig fram

utan band, på egen hand

den karta jag fått

bådar alltid mycket gott

jag segrar med Dig

Du är "ja" när allt är "nej"

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 13:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och tänkvärt
dina ord berör
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP