Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling

Saknar en kvinna som du
vill att du kommer
vill ha dig nu

Vill att du älskar mig
som bara du kan
jag älskar dig

Vill att du smeker mig
med fjäderlätta rörelser
tills jag ropar högt att jag älskar dig




Fri vers av mickech
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-24 19:19



Bookmark and Share


  Maria T
en vacker
kärleksdikt
2011-07-03

  Linda CH VIP
Ljuvligt stark!
2011-06-28

  Emme VIP
Väldigt vackert om längtan...
2011-06-27

    ADI Nehlin
längtan...vackert
2011-06-25

  Mona Drugge
Det ropet hördes genom hela texten. Vacker och fin din längtan.
2011-06-25

  Anya VIP
Starkt!
2011-06-24

  Ninananonia VIP
:) Vacker text...
2011-06-24

  PPQ
en fin text om saknad
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech