Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄLLSKAP

sällskapa mig längs gavleån

tusentals drömmar härifrån

jag nådde aldrig dig med min musik

viska att du vill ha mig där

för att jag är just den jag är

få mig att känna att jag är unik

 

 

locka fram det som undertrycks

det som för mig är dyrbar lyx

men för de flesta självklart och basalt

sällskapa mig en sommarkväll

men inte för att vara snäll

utan för att allt annat känns egalt

 

 

 

låt oss för gammal vänskaps skull

ta hela varma famnen full

utan att vi för den skull bränner oss

nu har vi livserfarenhet

kom, låt mig bli din kvällspoet

inför den Gud som ser och känner oss

 

 

LARZ GUSTAFSSON      24/6 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-06-25 08:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
Gavleån och gavlegårdarna ja... :)
Gott sällskap är guld värt.
2011-06-26

  anits VIP
Underbart fint skrivet
berör mig mycket
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP