Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITTERÄR GESTALT

hon är en partypuffra

en kalas-nikov

hon sopar golvet med sitt böljande hår

står du i närheten

så sveps du med, förstås

och hon kan dansa tills i dag blir i går

hon är matilda björk

hon är så mystiskt mörk

hon har en nyckel till ett parfymeri

om du behagar henne

får du följa med

sen blir du kanske aldrig någonsin fri

 

 

hon äger sommarnatten

med sin kurviga kropp

hon äger lust och last och attraktion

hon visar vägen till en

åtråvärd sockertopp

och bort från renheten i barnatron

matilda björk är farlig

hennes makt är enorm

i natt kan du bli hennes instrument

den melodi hon spelar

är en härjande storm

den har en dragningskraft du aldrig känt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     25/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-06-25 14:18



Bookmark and Share


    Tea Alex
"en kalas-nikov"

Hihi!
Jag ser en massa komik i den här texten, den var riktigt fängslande! :)
2011-06-26

  anits VIP
Fint och mycket bra skrivet
längtansfulla vemodiga rader
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP