Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUMMANDE RASERI

skummande raseri

snart kan det koka över

tvåbenta svin som ni

är vad jag minst behöver

fradgan från vredgad våg

är kraftigt förorenad

liksom det jag nyss såg

så är den illa menad

 

 

LARZ GUSTAFSSON     25/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 14:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, ibland kan man ha anledning att vara arg...
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP