Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbisedd



Fånga ögonblick
är som att försöka få
fatt i en fluga




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-25 15:13



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) fånga nuet kan bli tröttsamt ibland...glider undan snabbt....hal filur nuet
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP