Till Kajsa Grytt och Johan Johansson, punklegender som också fyller 50 i år.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Kajsa Grytt och Johan Johansson, punklegender som också fyller 50 i år.




KAJSA OCH JOHAN OCH JAG

 

kajsa och johan och jag

vi har någonting gemensamt

det tänker jag på i dag

när det känns lite ensamt

kajsa och johan och jag

har någonting vi förvaltar

det värmer min själ i dag

vi formar och vi gestaltar

 

kajsa och johan, hallå!

jag ber att få gratulera

skönt att ni brinner och finns

är med och kan revoltera

mottag min hyllning i dag

och ses vi i stadstrafiken

kan vi väl snacka ett tag

för annars blir jag besviken

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-25 21:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Fint med en hyllning till vänner. :)
2011-06-26

  anits VIP
Ja, och Kajsa var ned i teve
nu ikväll
2011-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Varmt tack!
2011-06-25

  SpamPippiL VIP
Grattis på dig din gamla groda.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP