Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAFFEBÖNA

där går en del av afrikas horn

där går en kaffeböna

där går en lågmäld, ödmjuk person

där går det verkligt sköna

 


LARZ GUSTAFSSON    26/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-26 15:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-06-26

  Göran Gustafsson VIP
Är kaffeböna ett PK uttryck? :-)
2011-06-26

  Måna N. Berger
Fin hyllning!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP