Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GICK SÖNDER FÖR ETT ÅR SEN

 

jag gick sönder för ett år sen

när jag drogs åt skilda håll

jag är inte någon docka

som man styr med fjärrkontroll

jag har blivit fri att välja

först i Kristus blev jag fri

innan dess var jag en syndare

i syndens slaveri

 

man kan missbruka sin frihet

man kan missbruka sin nåd

jag vill inte ha repriser

jag har faktiskt inte råd

inget ska få bryta det det vackra

som byggs upp i mig

jag gick sönder för ett år sen

men nu vilar jag i Dig

 

LARZ GUSTAFSSON 26/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-26 16:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart ! ;)
2011-07-01

  anits VIP
Mycket vackert att ha en tro
som bär och ger inre frid
det är värt mycket
2011-06-26

  Kalle.O
Amen!!!
2011-06-26

  Alva Johnsson VIP
O! Så vackert.
Dikten utstrålar en inre frid
som är få förunnat.
2011-06-26

  M M Mannheim VIP
Ja till slut kommer vändningen.
2011-06-26

  Måna N. Berger
Här handlar det om sann integritet. Det är din rätt!
2011-06-26

  Redeemer
Mmm... gillar! Jättemycket!!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP