Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART STORM

jag är en svart storm

i er blaskiga pastell

en svart tsunami

som förstör er akvarell

du föredrar att vara

halvdunklets bulvan

men det har utfärdats

stormvarning på stan

 

 

det gamla spöknippet

vill utdela ett slag

ett land kan inte byggas

utan någon lag

asocialdaltet och

normlöshetens borg

ska brytas ner till grus

och självgodhet blir sorg

 

 

Guds eld har sammansvetsat

en basunbrigad

vars stötar skakar denna

efterblivna stad

och på ruinerna

ska fackelflammors ljus

lysa upp mörkret när

vi bygger nya hus

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-27 17:03



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nog kan det storma runt dig vännen...måste citera några av dina rader för de är skrivna med den tydliga insikt du har om dig själv...
"jag är en svart storm

i er blaskiga pastell

en svart tsunami

som förstör er akvarell"
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP