Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRLIGT

hon rör sig så mjukt

och konstnärligt

mitt sinne är sjukt

och besvärligt

men ska jag beskriva

det ärligt

är det jag bevittnade

härligt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 17:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Du kan då beskriva det du ser på ett levande sätt
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP