Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN JÄGARES DAGAR

lade jag ned ett byte

vore jag snabbt på jakt igen

girig som hermann göring

ivrig att finna njutningen

lägrade jag fortuna

hägrade snart en annan dam

påfösarpiskan viner

ryktet på stan gör mig infam

 

 

blåögd och blond passerar

svensk sommar i koncentrat

blåögd och blond flanerar

ett blågult reklamplakat

skönheten intresserar

som skönheter alltid gör

hennes appeal frapperar

min jaktinstinkt förstör

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP