Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TROR...

Jag tror på det goda i människan
jag tror på vår inneboende styrka
jag tror på empatin i oss

Jag tror vi har förmågan att förlåta de som har förargats oss
jag tror att vi har kärlek att dela med oss i stort och smått
jag tror att var och en av oss har så mycket kärlek att ge
så att vi alla på vårt eget sätt kan göra skillnad bland grannar och i kvarteret
möts man av glada,kärleksfulla människor.
så blir det till ringar på vattnet

Bara med kärlek kan vi förändra världen




Fri vers av mickech
Läst 202 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-28 00:59



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt som sprider
ringar på vattnet
2011-07-03

    ej medlem längre
Det är sant.
2011-06-30

  Ninananonia VIP
:)

Kärleken är
en urkraft

en urkraft
som kan förändra allt

allt som är
2011-06-29

  Alva Johnsson VIP
Ja, kärlek föder kärlek.
2011-06-28

  Henrik Sjöberg
Jättefint skrivet. :)
2011-06-28

  Mona Drugge
Så sant.
2011-06-28

  Ninananonia VIP
Mycket bra skrivet... Tycker om dina tankar... Mickech..... :)
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech