De självgoda kan moralisera hur mycket som helst över detta, med näsorna i vädret. Men så här kände jag. Och då skrev jag så.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De självgoda kan moralisera hur mycket som helst över detta, med näsorna i vädret. Men så här kände jag. Och då skrev jag så.




PLADDERPACKET

bort från dessa ansikten

jag äcklas av att se dem

bort från all den misshandel

jag skulle vilja ge dem

bort från allt det hat som

detta slödder genererar

bort från svinhuggen

som irriterar och frustrerar

 

 

här behövs det stormtrupper

av råa militanter

frimodiga kampgrupper

från alla håll och kanter

rensa denna stad från alla

spefåglar som låter

deportera dem så att

de aldrig kommer åter

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-06-28 14:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
När man skriver så kan det hända att man är så genuin att man faktiskt skriver saker som är riktigt politiskt inkorrekt. Detta betyder inte alltid att man egentligen skulle vilja skada andra. Det betyder enbart att man är så frustrerad och känner sig så oälskad att man blir lite tossig. Jag har ibland tänkt riktigt elaka tankar. Riktigt, riktigt elaka sådana. Det är inget jag är stolt över, men det bevisar att jag är människa. Vi människor är inte perfekta, och det är inte meningen att vi ska vara det heller. Den enda perfekta människan var Jesus - och anledningen till att han var tvungen att dö för oss är just för att vi syndar - i tankar, ord och gärningar. Mina elaka, hårda tankar när jag har varit frustrerad på en nivå jag inte kunnat hantera fick jag lägga i Guds händer. Inte bara för att få förlåtelse utan också för att orka bära alla känslor. Ett annat sätt kan vara att skriva ned hur man känner och hur arg man är. Det kan kännas skönt. Men Gud är ändå bäst, såklart.
2011-06-29

  anits VIP
Ja, visst kan man känna så ibland
bra skrivet
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP