Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR ÄR DU I DAG?

var är du i dag när

jag behöver kramas mjuk?

var är du i dag när jag är

extra sinnessjuk?

hoppas att vi träffas

innan sommaren är slut

vi behöver båda

koppla av och komma ut

 

 

var är du i dag när

hela stan är upp & ner?

hoten mot min frihet

är den enda bild jag ser

var i staden är du?

vilken gata? vilket hus?

jag har satt min skäppa

över hjärtats rena ljus

 

 

vart går dina tankar

denna varma jordgubbstid?

kretsar de kring frågan

hur man uppnår inre frid?

ägnas någon av dem

åt en svartklädd äldre man

han vars frihet vissa

tydligen har lyst i bann?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2011-06-28 14:58



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag önskar dig en fin sommar.
2011-06-29

  anits VIP
Vemodiga ochtänkvärda rader
mycket bra skrivet
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP