Vissa ska det daltas med och fjäskas för. Andra ska brännmärkas.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ska det daltas med och fjäskas för. Andra ska brännmärkas.




ALLA VAPEN RIKTAS MOT MIG

alla deras vapen är

riktade mot mig

det är så det går när

man vågar säga nej

väggen bakom ryggen

när räkningen görs upp

jag är ensam kämpe

de andra är en trupp

 

 

alla deras vapen

har ett och samma mål

här står kött och ben mot

en stadig skog av stål

vem styr vem och varför?

vem avgör allt till sist?

laglösheten banar

en väg för antikrist

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 15:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Tråkigt när konflikterna är så många och så långa att orken tar slut. Du kanske behöver en paus från krigandet?
2011-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Men man är människa också.
2011-06-28

  Göran Gustafsson VIP
Onward, Christian soldiers,
Marching as to war.
With the cross of Jesus
Going on before!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP