"This town has changed so much. I don' t feel that I belong" (Edwyn Collins)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"This town has changed so much. I don' t feel that I belong" (Edwyn Collins)




FRÅN CEDRAR TILL LINDAR

du växer upp bland jordgubbar

och högsommaren lever i dig

du är en vacker kvinna nu

och struntar för det mesta i mig

jag sitter här i skuggan och

ser dig under trädkronors blad

alla har förändrats nu

jag känner ej igen

våran stad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/6 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-29 18:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh...Gävle har vuxit upp...
:)
2011-06-30

  anits VIP
Fina berörande rader
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP