Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIVET SKINN

rivet skinn

kan läkas fort

det finns nåd

trots allt jag gjort

rivet skinn

en sång i moll

vänd om, gå

åt annat håll

stridsberedd

med pälsen svedd

ska besinna

på sin bädd

jag kom med

mitt rivna skinn

Gud sa: "stilla,

sonen min"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-29 18:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Sista två raderna , bra !
2011-06-30

    Tea Alex
Ja du är ju Hans barn. Du får vila i Hans fadershänder.
2011-06-30

  anits VIP
Tryggt och tänkvärt skrivna rader
2011-06-30

  Måna N. Berger
Det låter gott, tryggt.
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP