Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvermedaljen


silvermedaljen -

att inte riktigt nå fram

till dina känslor




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-06-29 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland är det bara segern som räknas ...
2011-06-30

  Delilah Juno VIP
Precis.. och det är ju så viktigt att vinna den man vill ha, för här gäller det ju att vinna eller försvinna...
2011-06-30

    SoSk
kramade den jag älskar idag, en kram av vänskap, en silvermedalj. dränker mina sorger och din text träffar där den ska. tack.
2011-06-30

  tom boreland
att inte nå fram
med det leendet
då är det antagligen
fel på mottagaren
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP