Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARADISISK DAG

här kommer ännu

en paradisisk dag

när jag kan njuta

av tillvaron ett tag

de som vill störa

går runt och luktar lik

de är vulgära

som hitlistemusik

 

 

man existerar

i telefonsamtal

mobilens roll som

kanal är så central

man pekar, flinar

och man "förstår sig på"

paddögon blänger

från träskvärldens nivå

 

 

jag fläktas skönt av

en härlig ostlig bris

Gud hjälp mig så att

jag inte tar notis

om allt det sjuka

som omger mig var dag

hur det än är ska

jag alltid vara jag

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-06-30 17:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En betraktelse sedd med dina ögon, med tankar som du tänker och livet som du känner det...
2011-07-02

  anits VIP
Mycket bra skrivet
att vara den man är
kommer man längst med
2011-07-01

  mare VIP
Bra, var den du är !
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP