Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEDIGA MÄN

vi är lediga män

och nu sitter vi här igen

ja, nu sitter vi här och

fördriver friheten

ser på flickorna som

passerar här varje dag

vi är lediga män

men friast, det är nog jag

 

 

man kan kalla oss för

en leighetskommitté

man kan till och med bjuda hem oss

på en kopp té

vi är ändå tillbaka här

om en stund igen

vi är lediga män

som släppt greppet om framtiden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     30/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-30 17:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Den här var rätt kul ,faktiskt !
2011-07-02

  Elaine.S VIP
En lättsam dikt på samma gång som den äger sin tyngd av insikter.
2011-07-02

  anits VIP
Underbart skrivet om att
bara få vara
2011-07-01

  mare VIP
Bara vara, underbart !
2011-06-30

  cilax VIP
tycker om den
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP