Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATLETISK

den kvinnan är atletisk

men ändå feminin

hon är så majestätisk

jag stöder monarkin

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 17:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet
2011-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Tack.
Nej. En tjej jag såg på stan.
2011-06-30

  mare VIP
Du menar Victoria, håller med ;)
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP