Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön mot mörkermakternas terror





Älskade Gud

Kom med ditt livsljus

Mörkrets makter 

vill knäcka mej

Käre Gud

Du godhetens kärna

kom och hjälp

mej nu, för jag

har ingen annan

att be om hjälp

De demoniska

krafterna

suger livslusten

ur mej i 

obskrivliga

mardrömmar

och skapar kaos

och förvirring

i mitt så kallade liv

Gud, lär mej slappna av

och ta emot din hjälp

 

Amen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-30 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP