Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad 1 gång innan. Nu dedikerar jag den till min sjuka mor.


BUDET!


Budet kommer snart
för dödens ängel
reser med en rasande fart

När du i skuggan står
och inget annat förmår

Beskedet är så svårt
finns inga ord att säga, inget att göra
bara hålla om varandra i tyst och stilla gråt

Vill ge dig allt jag kan och förmår
all min tid, all min kärlek du får






Fri vers av mickech
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-01 13:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så...
2011-07-06

  Maria T
Så innerligt så vackert
i svåra stunder
2011-07-03

    Mejja
Vacker i sin sorgsenhet!
2011-07-03

  sangel
Vackert, ödesmättat och sant. Vi är livets gäster en stund här på jorden
2011-07-01

  Anya VIP
Gripande och fint.
2011-07-01

  Emme VIP
Sorglig men samtidigt så fin...
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech