Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egyptenhetta


egyptenhetta -

ilskna turister slåss om

bästa skuggplatsen






Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-01 18:30



Bookmark and Share


  tom boreland
under båten
hos tornado
2011-07-01

  Fredrik P. VIP
i Stockholm är det
gott om skuggor...
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP