Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristess




Ingenting är lika rättvist

som tristess

ingen köper sig på allvar fri

från känslan av meningslöshet


Vilar ständigt hotande

i ögonvrån

ett nytt mobilköp dämpar

tillfälligt en molande insikt


I exakt tre timmar

och trettiotre minuter


Vägen går alltid inåt

min vän




Fri vers av Magnus A
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-01 19:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det håller jag med om...
vägen går alltid inåt...
2011-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Magnus A
Magnus A