Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla dörren

Jag närmar mig sakta
den gamla dörren
och jag ser
att det växer högt ogräs framför

Dörren står halvöppen
och du ropar därinne
med svag stämma
att jag ska stiga in

Jag tvekar
men tar mod till mig
och banar väg
genom de oländiga snåren

När jag är framme
vid din dörr
är den stängd
och låst




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-03 10:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärd text.
2011-07-15

  Linda CH VIP
Förträffligt skrivet och tänkvärt om svårigheten att släppa in andra in på livet. Applåd!
2011-07-14

  Anna*
Suverän text! Du har fångat essensen i stora livsfrågor på ett genialiskt sätt. Bokmärker
2011-07-13

  ULJO
Berörande och tankeväckande rader som jag gillar.
2011-07-05

  Monika A Mirsch VIP
Välskriven och djup är din dikt!
2011-07-05

  vera gade VIP
Fint uppbyggd till slutlig fullträff- bokmärkes.
2011-07-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vemodigt vacker. Landar djupt.
2011-07-04

    ej medlem längre
En mycket berörande text som ger eftertanke. Fint skrivet!
2011-07-03

  aol
verkligen en tänkvärd berörande text, tack,
2011-07-03

  Christine Sabel
Närhet är nog det svåraste för oss människor
2011-07-03

  anits VIP
Vackra berörande rader
2011-07-03

  Anya VIP
Din text väcker tankar oc får mig att fundera.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP