Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅTAGLIGT

livet känns så påtagligt, så nära

livet överväldigar ibland

kommer tätt inpå och gör oss kära

kära i dess egen vackra brand

lys, du ystra låga, livslustsflamma

sluka mig totalt, min livsaptit

mitt i allt som varje dag är samma

rakt igenom slentrian och rit

 

 

Gud, jag älskar Dig som gav mig livet!

Du som möjliggjorde denne man

Du som ger mig helhetsperspektivet

Du som gör vad ingen annan kan

allt det vackra kommer ned från ovan

hit till mig från himlaljusens Far

livet, denna sköna gudagåvan

strålar med en glans så himmelskt klar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 13:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det här var riktigt romantiskt skrivet. Välformulerat.
2011-07-06

  mare VIP
Denna dikt känns påtagligt bra !
2011-07-04

  anits VIP
En helt underbar dikt
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP