Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommors bräckliga skönhet

Kärleken finns i tystnaden
som tar över 
efter att regnet slutat falla

i den flyktiga smaken
av jordgubbe på min tunga
och i två tomma
champagneglas på diskbänken

kärleken finns
i värmen som dröjer
sig kvar efter solens
smekning på din kudde
och i det exakta avståndet
mellan mina hjärtslag och dina

i alla glömda dikter
i ord som aldrig skrevs
och i det jag aldrig sa



kärleken finns
i blommornas bräckliga skönhet

 

dagen efter du for.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 683 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-07-04 22:22



Bookmark and Share


    Jojon
Vacker!!!
2011-12-11

  evana
Visst är det så, att i det tysta ryms ännu mer och där kan det vackra breda ut sig. Väl fångat!
2011-07-18

  La Magnólia VIP
Ljuvligt vacker ...
2011-07-15

  Linda CH VIP
Kärleken finns i dina otroligt vackra sammansättningar av ord. Andlöst vackert.
2011-07-13

  L I V
Ömsint, sinnligt, finstämt och ohyggligt kärleksvackert
2011-07-10

  Järnkatten
Finstämt och rätt av ljuvligt..:)!
2011-07-08

  M_Franke
Det är så vackert, att man tappar fotfästet för en stund - kärlek
2011-07-07

    ej medlem längre
Hur definierar man kärleken, som per definition är odefinierbar? Du lyckas riktigt bra. Texten är finstämt spröd och bräcklig.... Fastnar särskilt för det allra första stycket. Så vackert!
2011-07-07

  lisa"puzzle"svensson
underbart vackert! kärlek som dröjer sig kvar...
2011-07-05

  Ann-sofie.
rörande vackert...
2011-07-05

  Emme VIP
Kärleken finns i varje ord du skriver,
mycket mycket vacker min vän!
2011-07-04

    Max Poisé
Vackert Niclas! Du fyller skålen med väl valda ord och dessa harmonierar oskuldsfullt!

Fantastiskt många applåder får du för denna!
2011-07-04

  Ninananonia VIP
Ja där fanns den... i blommorna... :) Vackert..
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP