Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i en stund

Vilar i en stund då allt
annat bleknar förutom
mina minnen av dig

Kärleken lyste ur dina
ögon, det var som om
vi redan kände varandra

Kan ännu känna dina
fingrar i mitt hår, höra
dina så vackra ord

Vi skiljdes åt efter bara
ett halvt dygn, de värsta
minuterna i mitt liv

Byggde upp en mur
runt mitt hjärta, lovade
att aldrig mer falla

Muren har aldrig svikit,
förrän du kom in i mitt
liv igen, då rasade allt

Vilar i en stund då jag
ler för att jag vet att du
aldrig slutade älska mig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-04 15:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Håller med Annika neda och instämmer i finstämdheten.
2011-07-04

  M M Mannheim VIP
"Kan ännu känna dina
fingrar i mitt hår, höra
dina så vackra ord "

Vackert Emme, så vill jag oxå göra med min kära.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP