Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets bitterljuva nektar

Varje unika ögonblick

blommar ut i fullhet

för att falla bort i evighet

Vetskapen om att det aldrig kommer tillbaka

är livets bitterljuva nektar

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 23:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det kan vara bitterljuvt...
men de starkaste minnena
när man älskar någon eller något
de kan ingen ta ifrån en... :)

De lever i hjärtat
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP