Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zaphire.

Ängeln med det långa vita håret betraktade henne med intensiv silverblå blick.
Läpparnas sensuella linjer vinklades i ett leende.Zaphire spred ut sina vingar med en övernaturlig elegans och närmade sig långsamt som ett rovdjur.
Tara viste utan tvekan att det var hon som var bytet.En röst inombords viskade "fly!" men de förädiska benen ville inte lyda.Det var som om nerverna hade klippts av."Vad gör en liten söt kvinna som du på en MC-bar?"Hans röst var som mörk sammet och lika syndig."Är inte den här baren allmän plats?"fick hon fram och lyckades höja på ett mörkt ögonbryn.
Ett skratt klingade i hennes öron."Du ser inte ut att höra hemma här,sötnos."
Tara kände hur ilskan bubblade upp i magtrakten."Vad vet du om det?Jag kanske har en hemlig fetish för motorcyklar och läder."
Med ett kaxigt leende konstaterade Zaphire "Nej,älskling.Du är snarare trädgårdsfest typen."Tara kunde inte hindra en flämtning från att lösgöra sig.Hur kunde han veta?Skulle allting raseras nu innan hon ens fått den information som skulle rädda livet på John?Svetten bröt ut på hennes panna och plötsligt kändes rummet för varmt..för intimt.Zaphire tog tag i hennes ena hand med en ovanlig ömhet."Följ med mig in i det privata rummet,baby." Hon fann sig själv nicka då instinkten vaknade till liv och sade henne att det säkraste var att lyda.Zaphire tog upp en silvernyckel för att låsa upp en snidad trädörr där det stod "Privat.Endast behöriga äga tillträde."Ängeln var alltså en av VIP-gästerna noterade Tara och en känsla sade henne att det var viktigt att komma ihåg.Med en enkel gest visade han henne var hon kunde sitta.
"Nå,sötnos.Nu kan du berätta varför du snokar omkring?"Det fanns något dödligt hotfullt i den mörka rösten.




Prosa (Novell) av Vampyrens hjärta
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-05 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta