Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALL BLÅST

det blåser kallt från havet

vill du värma mig en stund?

jag sitter här och fryser

som en övergiven hund

jag tror inte på ganja

jag tror inte på sprit

jag tror på att din

underbara värme

kommer hit

 

 

jag bjuder på en kaffe

på ett av stadens fik

och på ett trevligt samtal

om böcker och musik

jag söker likasinnad

jag söker stimulans

jag söker dig, du kvinna

som finns där någonstans

 

 

 

visst vet jag vad du heter

och visst vet jag var du bor

men jag är inte alls så tuff

och modig som du tror

jag ligger ganska lågt

och hoppas att du kommer ner

med all den vårbäcksglädje

ditt hjärta alltid ger

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 17:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna dikt gillar jag !
2011-07-07

  Anders Nordlander VIP
finemang!!!
2011-07-06

    Tea Alex
Exakt - vad ska man med sprit och droger till när det finns äkta känslor...?

:)

Vackert!
2011-07-06

  charlotte hedendahl
Hjärtvärmande och mysig!
2011-07-06

  anits VIP
det blåser kallt, ändå känns din dikt varm
och sökande
2011-07-06

  Måna N. Berger
Trots kallblåsten en hjärtevärmande text!
2011-07-05

  Nova.H.A
Vilken fint och mysigt verk!
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP