Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGORNA

Ser du det vackra som drar förbi
som skingrar dina skuggor
du bländas
av ljuset
av skönheten
av kärleken
som strömmar emot dig
ta väl vara på ögonblicket
för snart omges du av skuggorna igen.....




Fri vers av mickech
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-06 00:39



Bookmark and Share


  Rosen VIP
tröstrik denna
insikten om att ljuset alltid kommer tillbaka, i alla former
2011-09-16

  Black Bird
Beskrivet på ett fint sätt!
Man ska ta vara på de ögonblick man kan.
2011-07-28

  Rosmarin
vacker, bitterljuv och med en fin form med de långa raderna i början och slutet
2011-07-15

  Maria T
En vacker liten dikt om
skönhet
2011-07-06

  Marja-Liisa Koski VIP
Bara man hann fånga ögonblicken vore man en lycklig människa. Fint!
Kram!
ML
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech