Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVSPERSPEKTIV

havsvindarna ska blåsa

stadsdammet av mig

allt unket måste vädras ut

till tillflyktsorten ska jag

äntligen ta mig

vandra tills vägarna tar slut

havsvindar vilda blåser

frihet i seglen

utsikten vidgar snabbt min vy

jag vill ta vara på

semestern man gav mig

så det känns faktiskt rätt att fly

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 17:12



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Nu kan jag nästan se dig på en klippa, där du står och möter en frisk men välgörande vind.
2011-07-11

  mare VIP
Låter bra ;)
2011-07-07

  anits VIP
Mycket klokt att ta till vara
tiden med en utflykt till havet
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP