Om uppryckandet. 1 Kor 16:22

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om uppryckandet. 1 Kor 16:22




RYCKA UPP SIG RÄCKER INTE

vi har ett extrainsatt nyhetsinslag:

en stor evakuering ägde rum i dag

en väldig massa kristna försvann från vår jord

nu står det tomma stolar vid åtskilliga bord

kan det vara detta som de talade om?

kan det vara så att det var Jesus som kom?

 

 

vi frågar teologerna men de har inga svar

så det är väldigt knapphändiga uppgifter vi har

men något mycket märkligt har tydligen ägt rum

det verkar vara verkligt men är ett mysterium

vad återstår att göra? det återstår att se

det kanske blir paneldebatter om teodicé

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-06 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP