Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekande existens


Ljusets hastighet svindlar fram

...........Tryckvåg..........

Böjning av existerande och levande

........... Tystnad............

så total... det totala lugnet

En groda i glasburk utan luft

kippar

syre

fattas

väntar ståndfull kraft
för ett sista hopp...
ut i frihet...


Ögon vänster höger panna haka
Utanför hörs syrsans spelande ljud
en sista sång om hur det slutar ännu en gång







Fri vers av Songbird VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-10 17:34



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Gillade denna. Särskilt slutet som hade en så grymt skön rytm!
2011-08-11

  blaite
Har du släppt ut grodjäveln :)
2011-08-11

  Jay Emard
Häftig!
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP