Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver texterna i word på en gammal mobil telefon med datordel. Kopierar sedan över texterna till poeter..se.


Elakartad svulstighet







Hon kom över bron
mager och dan lik en vidja
som kräkts hade hon
upp världens mat

och inte en kokbok
för enkla bönder
i schack
kunde hon varit en virtuos

om spelet gått ut på
att se allt i svart och vitt
utan nyanser
är människan vill

hon kom som genom en dröm
fylld av maror och faror
men vad bryr sig en dröm
om vem som drömmer dess bud

vad bryr sig livet
om dess tjänare?
Vad bryr sig människan
väl om livet?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 10:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt skruvat, kul titel
(skruvat=vänt flera varv på mening)
2011-07-08

  Nanna X
tack.
2011-07-07

  lodjuret/seglare VIP
Alla kommentarer mottages med samma tacksamhet, i total jämlikhet och särskilt då dina.
2011-07-07

  Nanna X
mina kommentarer kanske inte är av större intresse
men jag kan ändå inte låta bli att anmärka
att jag noterade de kreativa lånen
från "hon kom över mon"
"smal som en vide-vide-vidja"
och "vad bryr sig en vind om förbud?"
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP