Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och in i en stolpe

Trappa ner
zooma ut
trippa av

jag var på Hemköp idag
och jagade rätt på lite andrum
och köpte en billig påse distans



sen gick jag ut
i verkligheten.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-07-07 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så snyggt hur du använder vardagens metaforer för att fånga de svårfångade känslorna. Gillar dessutom din skönt befriande självdistans. Allra mest gillar jag titeln. Det är den bästa jag sett på länge. :-)
2011-07-21

  Ninananonia VIP
Bra skrivet...

verkligheten ja...

en sådan påse är det skönt att ha ibland..

när livet känns...
2011-07-18

  Linda CH VIP
Humoristiskt och vardagsklokt!
2011-07-13

  L I V
Läser, ler och känner igen. Härligt :)
2011-07-10

  Järnkatten
Hehe, så rätt, villfarelse paketerad och klar...
2011-07-09

  M_Franke
Fan vilken början, vilken mitt, vilket slut, vilken dikt, helt utmärkt
2011-07-08

  AmandaSvalberg
Jag har distans så det räcker och blir över. Inte behöver du köpa den, det är bara att fråga så får du hur mycket du vill.
2011-07-08

    Tea Alex
Ja den där distansen kanske de säljer i lösvikt? Skulle behöva köpa lite jag med....
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP