Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta mot det vita

Det svarta mot det vita
bildar nya färger
En perfekt kombination




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 89 gånger
Publicerad 2011-07-08 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta