Den här är INTE tillägnad någon uppblåst syndikalistslyngel. Syndikalismen är avskyvärd. Löss i fanans veck.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här är INTE tillägnad någon uppblåst syndikalistslyngel. Syndikalismen är avskyvärd. Löss i fanans veck.




DET UNGA HJÄRTATS VAL

den späda kroppens energi

det starka hjärtats ideal

engagemanget som en eld

i elden blir man aldrig sval

vig som en katt står du på språng

sprider pamfletter dagen lång

jag ser mitt sena sjuttiotal

jag ser det unga hjärtats val

 

 

ger hundra eller inget alls

tar sats, tar plats, tar stan, ger hals

du tar debatten, du tar strid

vill nån försöka kuva dig

så skicka bråkstaken till mig

din framåtanda är total

jag ser det unga hjärtats val

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2011

 

When the two sevens clash... (Culture)




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-08 12:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Helhjärtat, som det var en gång..
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP