Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller in i dig

Faller än i dig
Andlös inuti idag
Flyter iväg
Känner hur jag
blir kallare
Känner mig själv
under ditt ansikte
Du,andlös och splittrad




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-07-08 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta