Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min vän, är älskad

Du min vän
alltid är du där
och du betyder så mycket
jag vill inte vara såhär

stanna
stanna hos mig
gå inte bort
du är ju så underbar

du är min ängel
som hjälpt mig genom mörkret
trots att jag trodde
att jag kunde göra det ensam

du min vän
jag hoppas du stannar
du är värd mer
du är uppskattad
du är en älskad vän

så många nätter
som du funnits där
pratat och tröstat
om än bara genom en telefon
du är guld värd

och jag vet att du har det svårt
jag vill trösta
du är värd så mycket mer
du är älskad min vän
jag hoppas du förstår det




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-08 14:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart vackert förtäljt kring din älskade vän
2013-02-01

  Trazan
Jag har en sån vän oxå han är min bästis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag känner precis som du jag är rädd att det går sönder mellan oss man får leva i förtrolig vänskap våga gråta ut hos varann båga dela bekymmer en sann vän kan oxå skratta åt litre hmmmmmm...? skrev lite fel visst..?Litre är ju 1 liter sprit på france tror jag..? Och det ska du banne mig akta dig för att hälla i dig speciellt om du är ledsen det räcker med ett eler två glas vin med sinn älskade eller 1-2 mellanöl (godare.) eller en liten whiskey eller cognac om man känner för det. sjuk humor..ha det gott lilla sköra du, och sov så sött! Och deppa inte en sann vän stannar!!
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo