Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt Hjärta

Undrar vad som återstår
dagar, veckor eller år

Önskar att jag kunde sluta att grubbla
är fast i min bubbla

Jag vill få ro
slippa ångestens kalla bro

Måste komma bort
men tiden är för kort

Det är så fyllt av smärta
söndrigt och trasigt är mitt hjärta




Fri vers av mickech
Läst 534 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-09 14:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Bitterljuv sorg. Mycket vackert förmedlat!
2011-07-13

  SvartPoesi
Dina dikter är som en bakelse små men så mäktiga att det känns som om man precis ätit en hel tårta. Om du förstår vad jag menar? :)

Applåder!
2011-07-12

  Maria T
En dikt så fylld
av smärta.
Jag ville ge dig ro
2011-07-10

  Maj-Lis VIP
De är svåra känslor.
2011-07-09

    ADI Nehlin
smärtsamt...fin
2011-07-09

  Marja-Liisa Koski VIP
- du betalar priset för kärlekens sötma. Det kan också vara underbart. Berörande dikt!
Kram!
ML
2011-07-09

  La Magnólia VIP
Du skriver berörande om smärtan .. ångesten .. frågan om tiden ... Frågor utan svar ...
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech